Anotace: ...
Ach ty mylné fikce. Ty mylné směry k žití. Však není neschůdných cest. Když jasný obzor. Jen na lidskou tmu, dát si pozor.
Máš to pěknou poezii. Bezva, Čendo*
18.01.2023 16:16:33 | šerý
Víš, četla jsem, a pomyslela si, proč tolik autorů píše v čísle MY, jistě ne proto, že by tam chtěl zahrnout všechny hlava nehlava, a pak, poslední strofa, změna kurzu azimutu, a já vzkazuju panu Čeňku Pekařovi :-) JO!
18.01.2023 13:00:11 | Vivien