Anotace: ... skrývá se mnohé
V podvečeru
Dřímá ve mne
energie vroucí, spící,
s brzkým večerem
- indigovým zamžením -
rda sa hrdě ven,
eikon mojí létavici.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?