Podíval jsem se Pravdě do očí
a ta začla žalostně lkát
slzami mě tak pomočí
protože ví, že umím lhát.
Říká se, že pravda je jediná
a jinou nelze vnímat.
Někdy se sama sebe ptám.
Je pravda, že je jenom jedna?
Pak kouknu pravdě do očí
a má v nich tolik zrcadel.
Bojím se, že uskočím
ta hloubka vážně bere dech.
Uhnu kousek pohledem
vždyť kdo by přímo hledět chtěl.
Jsem asi slabá, stydím se.
Zda lest mi promine.:).
Nějak mi to..promiň..zkrátka to běželo samo.
Tvá se mi líbí...
Někdy těžké pravdě čelit.
19.01.2023 16:27:59 | jenommarie
Jasně, v pohodě. Hezky napsáno.
20.01.2023 08:11:36 | Ďábel sám
Děkuji, žes to tak vzal..někdy to člověku tak samo:). Přeji Hezké dny.
20.01.2023 08:49:22 | jenommarie