Co vlastně nejsi
jsi vůně růží v barvě nachu
požár světa bez poplachu
lístek z kina „Kovadlina“
i v tónech z hrdla Šaljapina
jsi výheň a já nedočkavý
láskou, která ingot žhaví
nevyhaslou tavnou pecí
i malou rybkou v suché kleci
jsi každá struna u kytary
věčně mladá, byť já starý
vždy a všude, teď a tady
i víra, když si nevím rady
jsi prostě prosta vší zlé vůle
celistvá i v každé z půlek
pro každého osobitě
jenom pro mě a já chci tě
jsi kyticí,
já prázdnou vázou
bouří deště nad oázou
Jsi jako úkaz, pro mě důkaz…
Či jen pocit,
že svobodu mám ve své moci
Přečteno 126x
Tipy 23
Poslední tipující: martinaV, Iva Husárková, Bufik, Marten, šerý, Marry31, Lexi, Vivien, Dreamy, Kan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)