Anotace: :(
Zbraně jsou vítězové každé války stejně jak jejich bohatí výrobcipřitom je lepší si rozdat pálky a rozdat si to na dvorci.
V maskáčových kraťasech a občerstveni vodkou, zápas Putin kontra Zelinský :-) (J. Biden, nasazen jako sto dvacítka, za veterány.)
20.01.2023 13:45:21 | šerý
:)
20.01.2023 14:22:12 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?