Přítomnost
Viněním, čekajíc neproviditelnění.
Octna se za času, šprajcnutí v matu".
Soudem posouzen.
"Achilles ohrizávaje si patu."
Konkluzí, jeví se absence porotného zastání,
cejchem cinklé znamení,
značíc pouť vstříc katu.
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: paradoxy, Bufik, Psavec, mkinka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)