Anotace: .
Škoda
že necháváš za sebou
"zobrazeno"
a drobky ve spárách
drobky slov zůstávají
ve spárech rtů
mlčím
mlčíš
o křiku
a za rohem obzoru
špína jak za nehty se drží
čekám na východ
když západ nastal předevčírem
lepší čekat na východ než na záchod ;)
22.01.2023 18:52:33 | stormeater
No to je mi to slunce nějaké nezbedné, chtělo by ho to nalákat na sněhuláka;-)
22.01.2023 16:26:42 | Slav Milo
No chatu, tam hodně ze severu a kýče z jihu. "Drobit" by se moc nemělo - i když, jsme mravenci života.*
Bezva báseň, Giovani Da?
22.01.2023 15:39:32 | šerý