Tajná síla
Z nových zážitků je utkaná příze,
štěstí už není jen ve tvém objetí,
i když to překoná všechny krize,
jež mě stíhají vzápětí.
Postavím kamenný sloupek v paměti,
upletu hřejivou šálu,
píšu si ve svém tvůrčím doupěti,
či zahraji frašku divadelnímu sálu?
Večer se vnořuji do krásného ticha
barevných snů mé tajné síly.
Na druhém břehu brunátní pýcha,
jež chlácholí tři křehké víly.
Přečteno 202x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, Kan, šerý, Sstano, Fialový metal, mkinka, kozorožka, Psavec, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)