Anotace: :(
Chudoba roste rychleji než bohatstvítak co k tomu po těch stoletích říct,že to naše evoluční vítězstvítvoří stále víc nešťastných míst.
Škoda, že ti, co nejvíc chtějí na všem a všech zbohatnout, se soustředí jen na své lačné kořistnictví a jsou tak chudí duchem...
23.01.2023 10:59:32 | Lighter
jojo
23.01.2023 11:39:38 | Ďábel sám
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?