Anotace: .
Dvacet tisíc mil
pod kafem
když ráno si to rozdává s nocí
-letitej vztah
a stejně to v očích jiskří
ale nevykřesá
Nevykřesáš z toho nic
než křik budíku
Východ na tři západy
pak klíče do kanálu
počítáš
za jak dlouho to šplouchne