Anotace: „Všichni odcházejí, aby se opět vrátili.“
Jsem duše
která uchází
když z cesty sjedeš do mlází.
Jsem pastýř
co tě provází
a varuje před nesnází.
Jsem měď
i zinek v mosazi
co nepodléhá abrazi.
Jsem jako prostor
za hrází
když splyneš se mnou v extázi.
A ty jsi ta, co odchází…
přišlo mi na mysl Nohavicovo "Tak mám jizvu na rtu, když při mně stál"
Krásný text
25.01.2023 10:14:31 | Vivien