To vám jeden mladík z Brd
neudržel v kině prd
rudý je jak růže
vždy ho to přemůže
zastyděl se mladík z Brd
Na zábavě Anča byla
trochu se tam pomočila
zavřené je WéCé
to je smůla přece
proč jen Anča tolik pila
Smilníkovi z Hatí
průjem plány zhatí
vzdychl jen jémine
praní mě nemine
za chyby se platí
No... To jsou věci. Člověk v kině může být rád, že nedopadl, jako ten z Hatí...
27.01.2023 12:29:02 | Koala
Všechno to může být zábavné,
jen pokud se to netýká mě :D
Krásný den Psavečku a bez trapasů ;)
26.01.2023 22:13:16 | Emily Říhová