Anotace: Jistota zázemí je to, co hledáš.
Mám pochyby a ne, že nemám
mám deset tisíc otázek
jak malé dítě občas konám
jak pes, honím svůj ocásek.
A zvůlí ega, sebe trestán
nejsem si občas sebou jist
je dopředu už osud schystán
či vždycky jenom prázdný list.
Pod stromem, za domem, kde bydlím
v kořenech jedné z borovic
je dutý prostor, s jednou židlí
na stole pero a jinak nic.
K žití stačí pouhý život!* To je stavební kámen v nás. Láska, vůle, ctnosti, porazí marnosti snáz.
Čendo*
27.01.2023 18:17:30 | šerý
..to by však ku úplnému štěstí mělo stačit....kéž bys byl Čendo zdráv!! ST*
27.01.2023 10:58:50 | Frr
byl jsem - jsem - budu
věřím, že ještě něco napíši
Teď hlavně musím dorazit druhý díl románové ?logie AMNÉZIE
28.01.2023 17:04:23 | čenda pekař
Kdo se ptá, moudrost hledá. Kdo se neptá, protože všechno ví, ten žije svůj sen, a ani neví, že nic neví. :-)
27.01.2023 10:57:55 | kozorožka