Anotace: .
Umírám na paměť
o životě před životem
Rodím se dnes
kdy stromy ověšené sněhem
vypráví, że tam
pod bílým bezdeším
pramení ztracený život
...paměť je potvora, co útočí bez upozornění
30.01.2023 09:55:15 | jort1
Přesně tak :D
31.01.2023 11:46:21 | GiovaniDaVinci
Pěkná k zamyšlení
29.01.2023 02:35:59 | Bufik
Takže splnila svůj účel a to jí uceluje :-) díky
31.01.2023 11:46:56 | GiovaniDaVinci
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?