Anotace: „To že, zkušenost je nepřenosná, je zkušenost.“ Spin je forma Jackpotu v kasinu
Já v každém dalším spinu
věřím, že smažu vinu
a nepodléhám splínu
po dobách ve tvém klínu.
Jak v každé sklence vína
bych pátral po příčinách
a s každou lahví další
víc podléhal té falši.
... že já jsem prostě zbrusu
... zrcadlem svého vkusu
Jak čisto v autobusu.
Jak soulož za poklusu.
Jak zvratky z Antabusu.
Mně život vrací zpátky
a hlavu do oprátky
strkám rád.
Sám sobě hlavu stínám
při hudbě od Gerschvina
tak kurňa: „Proč ta slina?“
tak kurňa: „Co ta spina?“.
Všechno je moje vina
jsem debil, debil líná.
Prý...
... taky velká sračka
... sám sobě profi – plačka
když má poslední kačka
mě tak pálí ve dlani.
Tak skáču do propasti
(ďábel si kapsu mastí)
k mé iluzorní slasti
poslední pokus...
*[v pasti] x *[z pasti]
(a pak si dáme repete)
* co nehodí se, škrtněte!
Ach, ten hmyzí syndrom. Píti jiným krev či ze sklenky alkohol.
Někomu býti obtížným komárem, a sobě na mol.
Pěkně o nepěkné závislosti*
30.01.2023 01:01:22 | šerý