Anotace: ...
Jsme od sebe daleko,
dál než jsme kdy byli
touhy jsme pohřbili
pod vrstvou pohodlí
Jsme si blízcí
a přesto vzdálení,
když popisujem řádky
ale žijem mezi nimi
A pak se choulíme,
do slov ztracených,
zmatených
pomatených
před zenitem za zenitem nikdo nesmí stát - nebo nebudu hrát.. :-D*
29.01.2023 19:02:00 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?