V temnotě se rodí sny
co se světlem umírají
tak jako noci a i dny
pro touhu žíti v ráji.
Nejhůře jsou na tom tací
co živí svou mysl předsudky
a světlo snadno ztrácí
s tím co má..se neumí spokojit*
Ráj je iluze
ale umět snít
a i si občas sen vyplnit
to je ten ráj:)
01.02.2023 18:57:15 | jenommarie