..neber život a to, co píšu, příliš vážně...;-)sám sobě ironizuju to vážný...ty naivní starý sny mládí..(ani nečekám, že takovýhle text lidi pochopí(mělo by to být v kolonce "humor")...punk taky většina nepochopila...jako symbol svobody)
Ale platí a nejsem ještě mrtev! Mám své fleky štěstí. A tam roste (po slunečním dešti) jako z živé vodky. Márnice nemá ještě ani základy. O příchodu smrti, nemám žádné podklady :-)