Večery s nadějí
To tma nutí mě se dívat
kolem sebe a nevěřit
že víra v nás se skrývá
a jsme jí nevěrní
to ta tma a její stíny
se lidmi špiní každý den
z noci trčí končetiny
jdoucí z tančíren
jen tma nutí mě se dívat
kolem sebe a nevěřit
že lidem srdce svírá
jen kousek nevěry
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, Tvbm, Sonador, Frr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)