Anotace: ...
V dlani se rozpouští
představa budoucnosti
pomačkaná nerozhodností
zproštěná cností
V uších slyším
odpočet společného času
a v dálce ozvěnu hlasu
jež šeptá odpovědi na vše,
na co jsem se bála zeptat
Dej mi ještě chvíli
než k sobě budu muset
být upřímná