řekli jí ať nebere se tak vážně
teď když umírá
a kdy je ten čas který se nás právě dotýká ?
tak naléhavě vážně
řekli jí ať raději nic neříká
konečně už mlčí
teď právě teď kdy plna všeho v sobě se zajíká
vztyčila bradu ostrou jako ukazovátko
špičatou jako hrot tužky
ještě naposled opisovala již neviditelnou
kružnici
jakoby ukazovala
až tam kam strnule hleděla