Na chvíli jsem zavřel oči
a myslel na svět bez válek
chvíli jsem měl totiž pocit,
že Zem je jenom korálek
na vesmírném přívěsku
s planetami soustavy
s malým kazem na Česku
s kterým Bůh má své plány.
Hmmm..
hezky napsané
oponuji..:)
vždyť pod kazem
ještě není
věčný kráter.
01.02.2023 18:59:13 | jenommarie
Ťuky ťuk ;-)
S úsměvem od ucha k nosu jen z jedné polovičky.
Hlásím se do služby ...
Bereš všechny ?
(Strážný občas fialový anděl.)
***
Myslím ... na svět bez válek.
Bez generálů na houpačce.
Bez kostelů a klášterů ...
S velkou rajskou zahradou.
(Omáčky se nemohu nabažit.)
Díky.
Ať se Ti daří.
31.01.2023 11:21:43 | Fialový metal
těch kazů je na planetě víc, než v ústech muže bez domova, ale jinak souhlas
31.01.2023 08:42:03 | Protivník