Lítostivá
Je mi líto neprodaných věcí
i skály, kterou opustili ptáci
žalostně líto...
Je mi líto -
nenaplněných lásek
i stroje co měl poslední zásek
i toho co v srdcích je skryto...
Je mi líto ruky která chtěla hladit
a místo toho byla donucena vraždit
o jak moc líto..
I vlny která v oceánu pění
tak jako nesplněné snění
však oceán nepochopí to...
Přečteno 128x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Psavec, mkinka, šerý, Marry31
Komentáře (2)
Komentujících (2)