Anotace: ...
Některé touhy, jak to říci
zahladit stopu, zhasnout svíci
občasně křičí v mojí hlavě
putují myslí, vrávoravě.
Podobny bandě opilecké
ačkoli v ksichtu jsou i hezké
většinou vedou jenom k tomu
například k aktu bez kondomu.
K nočnímu kinu u lednice
nač se pak divit, že má svíce
stejně už čadí, k čemu je to
i když se maže, nejede to.
Říkám si tedy víc než po sté
umění žít je vlastně prosté
stačí vám jenom nandat gumu
ostrýma střílí z nerozumu....
Kdo? Kdože je to? Proč se ptáte?
Vždyť přece víte, že středa – po deváté.
Všichni v tom takhle jedem spolu
až na ty, s jejich hlavou dolů.
Ti píší básně.