Becherovka
Bylinky nám vrací sílu,
Becherovka láká,
musíš hlídat svoji míru,
když se večer smráká.
Tajný recept chuť jí dává,
jiná značka není pravá.
Žádný muž či mladá paní,
Becherovku nepohaní.
Borovička
Borovičku děda chválí,
sám si jí přec nakládá,
nad láhví se s babkou smáli,
vládne dobrá nálada.
Jednu sklenku večer, ráno,
o zdraví máš postaráno.
Jiný nápoj nemá šanci,
odmítáme toleranci.
Peprmint
Dívky pijí zelenou,
je to nápoj sladký,
když to ale přeženou
mají v hlavě zmatky
Nabídly mi skleničku,
chtěly jenom hubičku.
Neodmítám líbání,
když se dívky nebrání.