Anotace: ...
Ctíme nesplněná přání
prchlých přeludů
Stojíme před sebou
Dvě těla bez studu
Na křižovatce života
čekáme na červené
a po očku sledujem,
kdo to vzdá první
Některá rudá..naopak nabudí..
jak v aréně..teď:)).
Tak snad to dobře dopadlo milá Klárko.
Opět tě zde ráda vidím. Opatruj se. ;)
07.02.2023 09:14:51 | jenommarie