Mozek je paměťová matrace
kde otisky tváří a těl
mračí se a usmívají
choulí se a radují
občas promáčená (slzami)
občas shozená na zem
A je na každém
jak si ustele
Styl hodně promyšlený a zajímavé řádky.
09.02.2023 11:55:45 | mkinka
Tahle si myslím, že je zrovna z těch méně povedených - o to víc mě ale těší, že se líbí :-)
09.02.2023 16:30:56 | GiovaniDaVinci