Opřu svou hlavu o stěnu
u bidýlka pisoáru
vlasy jak mastnou mařenu
uzenou jak po cigáru.
Vypouštím výčepní pivo
ohřáté vlastním tělem
na hajzlu bývá tu živo
vždycky se tady sejdem.
Zábava v hospodském stylu
pijem a řveme jak na lesy
propil jsem nejednu vilu
i krásu mojí Vanesy.
Na krátko jsme jen šťastni
s výzdobou zašlého okolí
vkládám svůj život do básní
které pak vybleju pod stoly.