Dneska jsem před domem seděl a upíjel kakao,
v pyžamu,na kterém hopsali ptáčci,
vím, že je to už dávno co toto nastalo,
však přesto ta vzpomínka mě přemohla k pláči...
Pomalu jsem upíjel horkého nektaru,
z hrnečku plného sněhových puntíků,
loupáček mazal si ,však šlo to jen pomalu
a pak se pokecal ,všude krom knoflíků...
Jen jsem tak poslouchal a tiše seděl dál,
jak den se otvírá do letního rána,
sám jsem tu seděl a cítil se jako král,
jemuž je ta nádhera k nohám dána...