Baterie vybitá, nízký je Váš kredit
Telefony povolený, dřív stávala tu budka
Průzkumníci na vycházce prolomili ledy
Romantika zakázána - s Amorem se utkat
Beztak stejně nejsem fešák
Nejkrásnější ženská v léčebně už zejtra končí
Vypadám jak záchodovej pavouk a na trika věšák
Radek z pokoje se s náma loučí
Zčistajasna volné máme tu dvě lůžka
Pravdu najdeš na dně lidskejch duší
Přicházíme zlomený, na konci nám to sluší
Odhalim tě zda-li z tebe leze jen lží snůška
Málem bylo po mně, těžký abstinenční příznaky
Vytmavim ty zraky a soucítim s přízraky
Šestej smysl ztrácim, vídával sem mrtvý lidi
Já budu mít klid - páni..
Zmrtvýchvstání