Často mlčím ale nie som hluchý
veľa vecí ignorujem ale nie som slepý
hľadám to dobro v tvojich očiach
verím v lásku a iskru ale nie som svätý
Niekedy si nemáme čo povedať
ale zaiskrí to po prvom bozku
a my pochopíme že si rozumieme
aj bez slov
nezáleží na tom čo si prečítame
ale čomu uveríme
učiť sa vidieť srdcom
je viac než najdrahší kov
Dostanem viac síl pridať do kroku
keď hovoríš- dosť, už stoj!
ďakujem že chceli ste ma ponížiť
a do koša zahodiť mi sebadôveru
možno o to viac si dnes vážim vieru
že si dokážem tvoriť budúcnosť
vlastným perom- odteraz až úplne celú
vzácnejšie je cítiť než tie poučky vedieť
podkopávali ste mi nohy
preto som sa naučil letieť
Sen, vďačnosť, viera
rovná sa človek
ako otec, syn a duch svätý
chápeš
sen, vďačnosť, viera
rovná sa človek
a ten je veľký tvorca
s mocou
tvoriť zázraky
Tak to vždy bolo
a bude naveky