...
tak jako každý
veselý program na pouti
vše jednou končí
radost i smutek
láska nenávist
hezký slova i dobrý skutek
nadávky zločiny
průjmy slovních půtek
dohromady život náš jediný
jako na kolotoči
co s námi všemi se
nakonec stejně milé děti
tak jak tak
časem rozloučí
a jako balónek odletí
...
Život jak pouťová atrakce,
to jenom naše reakce
z něj činí kaleidoskop snů,
ve změti šedivých dnů,
co s úsvitem začíná
a každý svůj konec má
Krásný víkend, Martene
17.02.2023 22:09:17 | Emily Říhová
a mi se vybavila po přečtení tato:)
https://www.youtube.com/watch?v=cAe1lVDbLf0
17.02.2023 10:24:15 | Sonador
Nic netrvá věčně a děje mění barvy, rytmus. Tak jen snažit se posbírat pastel a klidnou pohodu. Když budeme brát život takovým, jaký je a nenaložíme mu na záda naše naivní ideály a darebnosti, tak vcelku dobrý flek ve vesmíru k žití. No řekni sám.
16.02.2023 23:46:16 | šerý