Blouznivkám
Slyším sen lásky zpívat ve mě
sen Dívky prostinké
přijetím povznese se země
v milostech hostie
sen Mámy jahodových knedlíků
když chystáš se zas vrátit domů
i v letech zbrunátnělých maníků
najdeš ji v plném shonu
Rebelky řeky
nespoutané ledem
Královny úlů
blahobytné medem
sen Milenky
co okouzlením
zář supernovy cítí
s kuropěním
Kdy sen je skutečnost
a skutečnost jen fikce...
V každém z nich
hlavní role odvážlivce
na plátnech promítá se
tvého sklivce
na plátnech promítá se
Blouznivce.
Přečteno 193x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Sonador, Iva Husárková, šerý, Vivien, Psavec, mkinka, Frr, Stanislav32
Komentáře (8)
Komentujících (5)