Zpívám si....
Tak jako skřivánek z jara,
kdy zem je ještě mladá.
Vykoukla z pod peřiny bílé
a trilky skřivánka jsou jí milé.
Zpívám si....
Tak jako malé kapičky rosy
na stéblech trávy na louce.
Našlapuji bosa lehounce
a jsem opět šťastná.
Zpívám si....
Má Duše našla strunu,
která vydává zvuk písně,
kterou léta znám.
Provázet mě bude na cestě domů,
tou cestou odcházíme každý sám.
Zpíváš si a krásně to zní
když tvá duše se rozezní...
Krásný a pohodový večer, Jaruško... objetí letí (*)
05.03.2023 21:58:01 | Emily Říhová
Jaruško milá, tahle mě moc pohladila... potřebovala jsem dnes takový krásný zpěv, moc Ti dík!*
20.02.2023 20:52:03 | Sonador