Zradit nás mohou jen Ti, kterým věříme
ostatní pro nás nemohou být zklamáním
svůj život podle svých měřítek měříme
a co zasejeme to se nám navrátí.
Také už věřím málo, kolikrát se to totiž
Nevyplácí. Vždy se to otočí proti mně
24.02.2023 00:16:36 | Bufik