Má vlasy havraní
dva útlé copy
při našem shledání
oči jen klopí
snad se i trochu rdí
pohled tak plachý
však spolu s ní
chvěji se strachy
myslím na nemožné
krásné to snění
přes přání zbožné
lásky zde není
Krásné snění
v čas noční i denní
v barevný jas mění
jinak smutné bdění.
Na krásném snění
nic špatného není
ať jsi mladý nebo starý
když jsi v duši bujarý :-)
23.02.2023 17:17:39 | kozorožka
...´dycky není...;-)posvícení
23.02.2023 15:29:51 | Marten
Spokojim se s iluzi krásna a něhy
Nejsem domýšlivý
Jak sis moh myslet že podsaditý padesátník sebere odvahu a osloví chichotajici student(ku) skou pečeť snad ;)
23.02.2023 16:14:11 | kudlankaW
...padesátníci zas maj styl a humor...a holky se rády zasmějí...;-) takže aspoň něco...něžnokrásnýho.
23.02.2023 16:59:33 | Marten
Tento týden na lyžaku mi to velmi vzdáleně připomíná Vašuta v Románu pro ž—y
Jen místo Tater jen kopečky u Val mezu a sice zdatný textař ale bez dobře placeného angažmá v reklamace ;)
A jsem nežli herec o čtyřicet kilogramu STarší
Co dodat?
23.02.2023 17:21:18 | kudlankaW