Anotace: :)
Starý svět je zničenýdarmo slzy ronitnad pomníky, kamenymůžem ega honit.
Tak tohle jsi trefil.
24.02.2023 12:41:10 | Koala
I z popela se nové rodí. Musí. Ale vystihl jsi celkem, teď ty hrůzy.
24.02.2023 10:24:22 | jenommarie
Super! Naprosto výstižné... Díky velice :) Ať se daří ;)
24.02.2023 10:17:08 | Ondra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?