Je měsíc únor a tam na oderských vrších
nepadá žádný sníh mrholí či prší
Muži v letech po tváři slzy kanou
víc ji nespatří tu krásku nepoznanou
Mnohá prolétne životem jak létavice
krátce zazáří a nevrátí se nikdy více... ;)
26.02.2023 14:04:58 | Emily Říhová
Nu, asi to tak bývá
Kdysi Petr Novák zpíval:
“Úděl bumerangů dvou je míjení
tak Tě míjím ať tě někdo lepší má”
26.02.2023 22:51:44 | kudlankaW