Nevadí když venku prší
moje verše vtipem srší
a když potom vyjde duha
to je vážně velká vzpruha
Zbytečné je lamentovat
vždyť se můžu přece schovat
báseň doma rychle složím
krásný čas tam milé vložím
Máš recht a piš..nám,
úsměv od TEBE
nikdy nezebe.
Ani za zimy, ani za deště:)
25.02.2023 20:51:12 | jenommarie
Kdyż venku kapky zkouší tanec, náladu nám zvedne Psavec :D
25.02.2023 13:56:26 | Narra