Pěsti v nebi
Zas zjevil se sníh
jak bledý démon z podsvětí
a dnem i nocí mne děsil
jak pěsti mraků
co se chystaly v ringu nebe
na rozhodující úder
Když oblaka provedla
dobře mířený levý hák
zem dostala K.O.
v podobě sněhové kalamity
při níž nevyjedou ranní vlaky
jen sníh vyplazoval své jazyky
jako žíznivá fena na lidi
co přijdou pozdě do práce
Z rovných střech vítr hraje
na flétny rampouchů
rytmické blues
zatím vyšla luna, jak volské oko
jež se rozklepla
na černou plotnu nebe
Přečteno 147x
Tipy 7
Poslední tipující: Tvbm, Fialový metal, jenommarie, šerý, Frr, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)