Anotace: ...
Dávnověk sklonil se před chvílí
v které si češeš rudé vlasy
okamžik krátký, s Tebou sdílím
tu věčnou mýlku, že jen má jsi.
Ta vůně stále je tak živá
vše vrací se mi v letmém snění
minulost bývá často lstivá
když na nás mile zuby cení.
Podpírám svoje slabé tělo
v myšlenkách znova jinoch jsem
vše děje se by někam spělo
na konci všechno skryje zem.
Každý z nás máme v duši místo
zátoku klidnou v bouřích vod
ta vzpomínka je stále čistou
co jeden život jeden schod.
Ta vzpomínka tě přenese
do náruče kde být toužíš
i kdyby jenom byl to sen
i za to ta chvíle přece stojí **:)
26.02.2023 21:45:42 | jenommarie
Nejhorší jsou stopy, které člověk neudělal. Mnohdy i jejich hloubka chybí. Naštěstí Čendo, my je máme. Viditelné... a ne, že jen slíbí.
Prožitky jsou energií života. Světlem do tmy.
26.02.2023 12:56:57 | šerý