Jako na kluzavce
po váncích sjíždí jaro,
dítě bez křídel.
Závoj jisker svléká tmu
a den opakuje se
na kůži nové
povidlové.
Jen na tvářích zjizvené slávy
titulky novinové…
Líbí.
11.03.2023 20:19:40 | mkinka
Čtu to několikrát a pořád s jiným textem .ale líbivá je:)
27.02.2023 00:23:16 | jenommarie
Bezva, Caliéry*
26.02.2023 14:18:44 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?