Jak se máte, dobří lidé za plotem?
Páchne to tam parfémem, nebo sladce voní potem?
Jste namočený v bryndě? Vysušený fénem od šéfa?
Šťastná trefa mimo terč - spokojený pacient
Doufám, že vycházíte s nájmem a máte se rádi
Kamarádi s Providentem, frekvence se daří sladit
Na dálku si spolu dáme černou kávu
Připíjim nám na zdraví - zvedám půllitr, v něm šťávu
Kdybych práskač byl, dal bych tip na šťáru
Nikdo neřešil smutnýho mladistvýho Járu
Závislýho na hledání správný falešný reality
Mám skafandr, chci do rakety - spálit nervy z banality
Priority přerovnat ve svý vnitřní knihovně
Chci si s Vámi pomlčet a nemluvit o prdu
Jednočlenná výprava vykračuje rovně
Stezkou odvahy nejsložitější povahy
Hra na neschovávanou
Neuhnu..