soumrak
ochmýřil spěšné vzkazy večera
pták se již chystá usednouti
na cimbuří Tvých snů
vůněmi paměti
jak stránkami zežloutlých rukopisů
se prodírá ozvěna zvonu
křišťálového souzvuku
zrození s odcházením...
Pěkné o lidském zrození a pomíjení*
Zvony v srdci hodně tají. Nežli se kovem rozkecají.
27.02.2023 12:56:27 | šerý