Anotace: Takový jeden příběh ze života položený do, tentokrát, rockovější verze. Budu rád za jakoukoli odezvu :). Mír a Lásku všem :)
PoetiK- Čaroděj
Tak si tak soukromničím a život druhým ničím,
dnes už mě neposlouchej, tak mi to dokola hrej,
Tak si tak soukromničím a život druhým ničím,
nadávám na svůj život, že není dokonalej.
Láska je mocná víla,
alkohol čaroděj,
tak už to prostě bývá, když srdce maroděj,
Vrána si vránu hledá, oku si lahoděj,
Pravdu poznáváš k ránu, když masky zahoděj.
https://www.youtube.com/watch?v=RK-xDUeZrLY