starý a nemocný o život zápasím
přesto si po nocích občas rád zaprasím
tuhle se ve mně až svědomí hnulo:
tajně jsem pár čísel vydělil nulou
Dobrá prasečina. Skoro každý jsme v podstatě uchyl...
02.03.2023 19:17:42 | Koala
Nejsou nuly jako nuly
Když se dvě nuly
K sobě přitulí
Vznikne nekonečno!
Možná tedy
Když přesekneš nekonečno napůl
Vznikne dvakrát nic
Jako když se rozpadne vztah
Ale každá nula se může stát nekonečnem
Když se k jiné nule přitulí
:-)
01.03.2023 19:28:41 | kozorožka
...nula dělená nulou je nula...;-)ale nula není číslo..jinak pěkně úchylný počty.
01.03.2023 18:45:30 | Marten
dobrá "úchylárna"..ST*
01.03.2023 18:35:12 | Frr
díky... někde jsem četl, že dělit nulou je největší prasárna na světě... no, už to nebudu opakovat, zažil jsem i lepší ;-)
03.03.2023 12:14:34 | ZH