Působilo nejistě - roztřeseně
cudné slunce ve stříbrném závoji
tak nápadně podobné bylo ženě
již dobývat má sám rytíř ve zbroji
konkvistator ach - zdalipak obstojí
pevný toporný - strnulý ve stoji...
STrnule... výtečné.
***
Když se obrní trpělivostí.
Směrnice unijní prostuduje.
Kodexem cti bude mávat.
Rytíř i druhý v březnu.
***
Ať se Ti daří.
02.03.2023 11:30:43 | Fialový metal
Líbí se mi :)
01.03.2023 22:42:43 | Narra