Voníš mi po medu
leháš si vedle mne
jediné, co svedu
v té chvíli tajemné
(mlčím).
Dívám se skrz víčka
v srdci mám šerosvit
padlý vosk a svíčka
když mě chceš uchopit
(křičím).
I já jsem (na)hoře
našel svou pokoru
v radosti ponořen
dívám se k obzoru
(letím).