Chci návod na život,
a to hned!
by můj život
byl sladký jak med.
Bez žádných starostí,
pln malých radostí,
dýchat a prostě býti
jako když zavane kvítí.
Tak jsem si přečetla všechny tři tvé básničky. Jsou půvabné. Pozdrav z Prahy posílá Daniela
14.05.2023 21:09:16 | danaska