Rodím se po několika tisícáté
míjím dům putujících squatterů
a přes řeku asfaltu
mezi přejetým stádem zeber
utíkám si pro druhý břeh!
Najednou papírové tašce
v levé ruce praskla voda
a šunka a rohlíky
a já tím nakrmil
všechny ty utonulé žraloky